Al de die jaren dat ik hier nu kom was er altijd de behoefte om in Pattaya naar de TUKCOM-ICT winkel te gaan. Je moet je voorstellen een warenhuis van 6 verdiepingen zo’n 60 a 60 meter in het vierkant en op iedere verdieping om de 5 of 10 meter een ander winkeltje. In het midden de roltrappen en zo kon je iedere verdieping helemaal rondlopen en kwam je op iedere verdieping 30 of meer verschillende winkeltjes tegen. KWAM want ook hier zijn de gevolgen van de 4 jaar corona ellende nog heel goed zichtbaar. Meer dan de helft van de ICT winkeltjes is leeg. En wat er dan nog is verkoopt alleen nog het meest gangbare en goed verkoopbaar spul. De verdieping met de winkeltjes waar ze telefoons verkopen is nog de meest “volle” verdieping.

Bij Friendship… het Chinees -Thaise warenhuis stond de inrichting al helemaal klaar voor volgende week. 22 januari is het Chinees nieuwjaar. Dan komt hier ieder jaar weer de parade met de draak.

Je mag één keer raden naar welk jaar de chinezen gaan… Prachtig konijn toch.

Een paar fotos van de tuin van Baan Somprasong. Ik heb echt bewondering voor de tuinmensen die hier iedere dag weer in de brandende zon bezig zijn om alles zo mooi te onderhouden. Je begrijpt dat het hier groeit als kool. Iedere week dat hele grasveld maaien en ook iedere dag bladeren vegen.. Een hele opgave.


Ontdek meer van Leen's Weblog

Subscribe to get the latest posts to your email.