Dat klinkt misschien gek , als je 5 maanden in het buitenland woont maar zo voelt het wel. Prima om weer terug te zijn in Kloetinge en hier weer alles in orde maken.

Want ja er gaan toch dingen kapot … ook al ben je zo lang van huis.

Vanmorgen weer de eerste keer de wasmachine aangezet… Ja jammer …. !!!

De waterkraan zat muurvast en dat betekent dus geen water naar de wasmachine. Om 9 uur precies stond ik al bij de Praxis om een nieuwe kraan en nu kan de eerste was in de machine. De wasmachine die startte gewoon op..

Ook ontdekte ik dat het rolluik in de slaapkamer vast zit. Dus geen rolluik meer in de slaapkamer. Offerte aangevraagd voor een nieuw rolluik. En die kreeg ik gisteren binnen. Laat ik het voorzichtig zeggen… “Daar schrik je je helemaal het lazerus van”. Worden die dingen tegenwoordig van goud gemaakt ???

Nog maar eens goed over nadenken of dat rolluik nog wel echt nodig is .. Ook merkte ik dat de raamuitzetmoter niet meer werkt. Dat betekent dat in de serre het dakraam niet meer open en dicht gedaan kan worden. Ik ben een beetje bang om daar nu ook een offerte voor aan te vragen !! Dat zal dan ook wel de nodige honderden euro’s gaan kosten.

Meer heb ik nog niet ontdekt….. en hopelijk blijft het hier ook bij.

Nu maar weer in de tuin …. kijken of er tussen het vele onkruid nog echte meerjarige planten staan !!! Zelfs op de straatsteentjes in de tuin groeit het mos en komt het onkruid overal tussen de steentjes omhoog.

M.a.w : “Hoe gaat het met je? ” ….. Hartstikke druk!! Heel veel te doen


Ontdek meer van Leen's Weblog

Subscribe to get the latest posts to your email.