Wat is het toch een voorrecht om zo in de prachtige natuur te lopen. Een dagje naar Phoenix Gold & Country Club golfbanen is echt een fantastische ervaring.

De banen die er liggen zijn echt overweldigend en worden ook regelmatig gebruikt voor grote internationale wedstrijden. Drie 9 holes banen van meer dan 3 kilometer lopen. En alle drie met hun eigen eigenschappen.

Mountain , Lake en Ocean worden ze genoemd. Bij lake kan je je voorstellen dat er heel veel water te overwinnen is. Mountain is vernoemd naar de berg van Boeda die je telkens voor je ziet. Wij hebben Ocean gespeeld en daar is het heuveltje op heuveltje af een heerlijk golvend landschap waarbij je soms moet raden waar de bal gebleven is als je weer net over een heuveltje hebt geslagen.

Ik probeer al weken “mijn” eekhoorn te fotograferen en ja hoor eindelijk vandaag heb ik een foto van het beestje kunnen maken. iedere dag komt hij/zij wel langs om wat kruimels te eten maar is vliegensvlug. Prachtig beetje met een hele dikke pluimstaart.

Ook nog een paar pogingen ondernomen om het winkeltje terug te vinden waar ik ooit wat visitekaartjes had laten maken, maar ook deze poging heeft nog niets opgeleverd. In verschillende winkels steeds te horen gekregen… No not more , long time ago…Yes. But now not more !! Duidelijk dus ook dit soort winkeltjes heeft de corona niet overleefd.

Wat er nog wel is … De Black canyon koffie tent in Big-C.

Hier dronken Jeannette en ik altijd onze koffie en was een soort vast ritueel als we in Big-C boodschappen gingen doen. De koffie was weer heerlijk, maar toch ook even een traantje weg halen en terug denken aan de tijd dat we hier samen zaten.


Ontdek meer van Leen's Weblog

Subscribe to get the latest posts to your email.