Ver weg maar toch dichtbij.

Movie

Van de week was het weer raak op het strand. Normaal komt er iedere week wel een busje met een ereboog en een stapel stoelen…. En wordt er weer bij zonsondergang getrouwd. Het strand van Ban Amphur is een geliefde lokatie als het gaat om trouwen en liefdevolle feestjes. Maar deze week was het zelfs een hele filmploeg die bezig is geweest met het maken van een film… of sterreclame filmpje.. geen idee wat ze precies aan het filmen waren. Echter wat me enorm verbaasde was de apparatuur die ze voor deze set gebruikte. Een eigen aggregaat van een tiental kilowatts en een enorme ouderwetse grote schijnwerper voor de belichting…… En dan …. Echt ik heb overal gezocht maar geen camera kunnen vinden.

En dan als ik na het commando “action” eens meekijk dan zie ik de camera… Wel allemachtig de camera in deze set is een ordinaire drone !!!! Het moet niet gekker worden. Wordt nu ook al de cameraman/vrouw vervangen door een stukje domme techniek?

Je wordt oud papa ….. zullen we maar roepen.

Ik ben hier nu al ruim een maand en heb nog geen water uit de lucht zien komen .. Maar vanmorgen bij het wakker worden leek het nu toch eindelijk eens te gaan regenen. In de verte donkere wolken en dreigende lucht. Het voelt klam aan. Ben benieuwd of we het vandaag droog houden.


Ontdek meer van Leen's Weblog

Subscribe to get the latest posts to your email.

1 reactie

  1. Ineke

    En —– heb je de juiste beslissing genomen om naar Thailand te gaan.
    Hier is het weer helemaal niks. Wel heel veel regen !!!

    Nog bedankt voor de felicitatie.

    Groetjes, Ineke en henk

© 2024 Leen's Weblog

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑