Ver weg maar toch dichtbij.

Zwitser leven !!

Dat voelt prima , en als je dan ook nog in een echt Zwiters restaurant aan de kaas fondue zit…Dan klopt het allemaal.

De volgende dag was het “gewoon” weer verse vis uit het dorp. Maar deze keer toch wel iets bijzonders..We hebben een mosselen besteld. Heerlijk…een aanrader

Gisteren maar eens een dagje stappen… En dat moet je ook maar letterlijk nemen .Op de stappenteller stond aan de eind van de avond ruim 17000 stappen..

Dwars door Pattaya winkelcentrum in en uit om te zoeken of dat kleine winkeltje er nog was waar ik jaren geleden mijn kaartjes had laten maken… Helaas het was er niet meer. Zelfs hele verdiepingen van een groot warenhuis waren afgesloten en helemaal gesloten. Duidelijk dat nog steeds de gevolgen van de corona hier zichtbaar is. In onderstaande fotos zie je hoe leeg alles toch nu nog is.

De afgelopen jaren is er een geheel nieuw winkelcentrum bij gekomen in Noord Pattaya. Dat is opzich al een belevenis om daar gewoon te wandelen en te kijken naar alle gekke, idiote voorstelling van zaken.

Uiteindelijk na een dagje stappen naar Jomteen, Naar het Tulip House restaurant. Daar was de jaarlijkse nieuwjaars borrel van de Nederlandse vereniging. En natuurlijk daar waren de traditionele olliebollen.


Ontdek meer van Leen's Weblog

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

1 reactie

  1. Toos van Nispen

    ik zie dat je een bowling gevonden hebt. Heel apart z’n winkelcentrum.

© 2024 Leen's Weblog

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑