Ik kreeg de afgelopen week soms het gevoel …tjonge wat heb je het druk…
Belachelijk natuurlijk en daar klopt ook helemaal niets van… maar toch er was iedere dag wel wat te doen,,, en te eten !!

En natuurlijk weer de hoognodige verzameling lege flessen aanleggen !!

Met als hoogtepunt natuurlijk het Chinees nieuwjaar wat ook dit jaar weer met het nodige vuurwerk werd ingeluid. De ceremonie met de draak was er natuurlijk ook weer. En wij hadden in de groep ook een paar jarige dames die het niet konden laten om tot de late uurtjes op de dansvloer te blijven genieten van de goede muziek en de nodige versnaperingen.

Fred vond die avond de bediening van het restaurant wat achterwege blijven …dus trok zelf maar een T-shirt aan van het restaurant en ging meehelpen in de bediening. Tot slot ook nog even met de eigenaar van “Barmonie Restaurant” een aardig stukje Karaoke zingen dat zorgde voor een optimale sfeer en nog lang heel veel plezier.

Tussen al deze bedrijven door natuurlijk ook nog even met Peter naar de golf geweest en daar in het zonnetje je kleren zien verkleuren van het zweetwater.

De afgelopen dagen hoor je ook hier dat het niet normaal is. De Thaise mensen hier klagen en roepen voortdurend dat het nu al zo warm is. Het is warm, ja dat klopt, maar het is ook veel meer de gevoelstemperatuur die nu erg hoog ligt. Bijna geen wind en felle zon in een wolkeloze hemel zorgt ervoor dat de meteo hier roept dat de gevoelstemperatuur tot boven de 40 graden kan oplopen.

Dan is mijn eekhoorntje hier in de boom voor mijn balkon toch erg blij met de schaduw van de boom.


Ontdek meer van Leen's Weblog

Subscribe to get the latest posts to your email.