De afgelopen dagen waren weer heftig en bezig. Niet alleen ik heb weer de nodige kilometers gemaakt maar er was weer een filmploeg bezig op het strand van Ban Amphur… En dan te bedenken dat wij in Nederland zo langzamerhand gewend zijn om alles maar door 1 persoon of 2 personen te laten volbrengen…

Onderstaande foto’s laten een gedeelte van de crew zien die hier een paar shots aan het maken waren van een persoon die in gevecht was met een watermonster.

Zelfs Ban Amphur strand kreeg zelfs echte rotsen … Hoe fake kan film zijn.

Dus lekker laten filmen en heerlijk met Jaap en Peter naar de golfbaan. Mijn caddy vond het deze keer nodig om de nodige foto’s te maken… Zie het resultaat !!!

Is het dan allemaal zo geweldig , is dan alles hier allemaal prima in orde ???

Je ziet de foto’s van de ondergaande zon…. Maar ik heb al weken de zon niet meer echt op de horizon onder zien gaan. Ook hier is de luchtvervuiling zo heftig en worden de mensen in Bangkok zelfs aangeraden om binnen te blijven. Hier in Ban Amphur valt het nog wel mee , maar is ook het niveau van de fijnstof heel erg hoog. En dat zie je ook aan de permanente “bewolking” die er aanwezig is.

Maar ja een biertje tijdens de maaltijd aan het strand … dat gaat er nog altijd wel in.


Ontdek meer van Leen's Weblog

Subscribe to get the latest posts sent to your email.