Ver weg maar toch dichtbij.

Temperatuur

Niets is een mens vreemd en klagen over het weer gebeurt zelfs hier in Thailand. Waren het de afgelopen weken de Thai die telkens maar weer lieten blijken dat de nachten in Thailand toch wel heel erg koud zijn. En demonstreerde dat dan ook door met dikke wollen truien en lange broeken hier rond te lopen.

Een ander fenomeen vind ik de aankleding van de caddy’s . Helemaal ingepakt lopen ze de hele dag in de brandende zon. En ik al puffend in dun theeshirt en korte broek er achteraan.

Sávonds waren uitgenodigd bij de Nederlandse club hier in en rond Pattaya en zit je gezellig de hele avond in het Nederlands te kletsen en natuurlijk alle problemen in de wereld worden zo binnen een paar uur opgelost. Heel jammer dat je de volgende dag in de krant toch weer moet lezen dat het niet allemaal gelukt is. Maar blijft de herinnering van een heerlijke maaltijd en wat afspraken voor de komende dagen.

Op donderdag zijn alle restaurantjes hier op het strand gesloten. Dus een wandeling naar het dorpje en daar in een visrestaurant ons cholesterol niveau even gecontroleerd met het verorberen van een paar heerlijk tyger prawns .

De komende dagen maar weer even rustig aan … Op de terugweg weer naar huis kwamen we nog langs een restaurant waar een verjaardagsfeestje werd gehouden. En daar lag een compleet speenvarken op het spit.


Ontdek meer van Leen's Weblog

Subscribe to get the latest posts to your email.

1 reactie

  1. Carla

    Zo te lezen heb je het nog prima naar je zin! Fijn hoor.
    Hier in Kaapstad is het ook als van ouds. Alleen de loadshedding wordt steeds vaker toegepast, twee soms drie keer per dag twee uur geen stroom maar ook dat went. Je kunt gelukkig wel op een app zien wanneer dat gebeurt.

© 2024 Leen's Weblog

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑