Je merkt nu al dat de mensen hier weer vertrekken en dat het al wat rustiger wordt. Afscheid etentjes geweest en in het vooruitzicht, deze week nog een verjaardag van een van de hier aanwezige mensen en dan gaan nadenken over ….waar alle spullen laten en goed opbergen zodat … als ik terug kom alles er nog is.

Dat neemt niet weg dat er alle tijd over blijft om eens rustig met Piet de buurman naar de Veruna te rijden en daar heerlijk te lunchen, te relaxen en rond te kijken hoe er op de zeilschool les wordt gegeven. De Veruna is de naam van de watersportclub van Pattaya… Hier genoemd de Veruna Yacht Club.

S’avonds eerst even op het balkon samen een drankje en daarna met z’n alleen naar het strand voor een laatste avondmaaltijd van Peter… Die vertrekt morgen alweer en geeft regelmatig aan ….Daar helemaal geen zin in te hebben.. gelet het weer wat er nu nog in Nederland aanwezig is. He ?? Het weer .. aanwezig !! Gekke zin . Aanwezig !!! dan zou je het aan kunnen raken. Nou dat lijkt me duidelijk …als je je hand buiten de deur steekt wordt hij nat !! ha ha . Hier wordt je hand hartstikke warm.. Maar het is wel hetzelfde: “Weer” . Dan blijft de hier veel gemaakte opmerking in stand en weer een waarheid als een koe …. “Same Same but different”

Gisteren was het weer een vrolijke en drukke bedoening op het strand… De zoveelste bruiloft die ik nu heb mogen meemaken.. Nou ja meemaken..Je kan er niet omheen. Het vuurwerk , en de keiharde muziek zorgt er wel voor dat je even gaat kijken en ziet hoe de vele gasten zich vermaken rond het bruidspaar. Maar als je dan terug bent in je appartement dan blijf je de lage tonen horen en lig je nog lang noodgedwongen te luisteren naar de herrie die van het strand komt.


Ontdek meer van Leen's Weblog

Subscribe to get the latest posts to your email.