Ver weg maar toch dichtbij.

Van alles wat !

Je merkt nu ook bij mij dat het aftellen is. De laatste week breekt aan en ook de vorige week was alles hier erg rustig. Je doet nog wel de standaard dingen, lopen, zwemmen en na het zwemmen lekker douchen en dan met het ontbijt het late journaal van 12 uur kijken. Gisteren was de eekhoorn ook weer druk bezig in de boom voor mijn balkon. Je kunt daar uren naar kijken hoe dat kleine beestje met zo’n gemak door die boom heen klautert.

En de wekelijkse boodschappen in de stad zorgde ervoor dat we een heerlijk soepje gingen eten bij MK. De procedure van MK is… Je bestelt een pan soep..Die pan bevat alleen een bouillon. En alles wat je in de pan wil gooien kan je erbij bestellen. En dat gaat van groenten , vlees of vis..Noem het maar op.

Sorry…. was een beetje te laat met foto’s maken… Maar het was heerlijk. !!

Tijdens mijn fietstochtje door het dorp nog even wat foto’s gemaakt van de haven waar de vissersbootjes al weer klaar lagen om uit te varen.

Zo vliegt de dag voorbij en ga je alweer richting “zonsondergang”. Het dagelijks spektakel wat iedere dag weer talloze mensen naar het strand lokt en laat genieten van dit dagelijks gebeuren.

De schilder die hier bij het strand iedere dag aan het schilderen is…heeft een leuke opdracht gekregen om een foto van het uitzicht vanaf het balkon na te schilderen.

Heel knap gedaan… en het schilderij hangt nu bij Coote en Piet in de woonkamer.

Nog even een laatste blik vanaf het strand naar mijn balkon… daar bij de dikke gele boom links op de foto …tweede verdieping.


Ontdek meer van Leen's Weblog

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

1 reactie

  1. Ineke

    Hoi Leen,

    Blijf daar nog maar even. Het is hier kil en heel erg nat.

    Groetjes,

    Ineke

© 2024 Leen's Weblog

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑