S’morgens vroeg eerst even Angelien weg gebracht naar een vriendin en daarna zijn Jaap en ik vol goed moed op pad gegaan om een aantal geocaches te zoeken. Ik had wel voorbereid dat het caches waren die niet te ver van de weg zouden liggen…want het lopen is nog geen pretje. Mijn kuit is nog heel stijf en bij iedere stap voel ik de pijn in mijn kuit. Iedereen om mij heen roept…”dat kost tijd” .. prima maar dat stil zitten bevalt me ook niet zo goed.

De eerste ontmoeting was al een verrassing…De leguaan bleek lekker in de zon liggen en we waren genoodzaakt om er heen rustig omheen te rijden.

We reden verder richting Nong Nooch Tropical Garden dat is een gebied van ruim 3 vierkante kilometer met alleen maar verschillende bomen en planten. Er staan ruim 1500 verschillende cactusbomen en honderden verschillende palmbomen .. Prachtig om daar in rond te lopen… maar vandaag dus even niet … en reden we er omheen .. om de daar neergelegde caches te vinden. Je komt dan soms op plekken waar geen mens nog ooit komt , maar ontdek je ook de prachtigste bouwwerken zomaar in de middel of no-ware.

Het kaartje op mijn telefoon vertoond na deze dag weer een aantal lachende icoontjes meer.

Nog genoeg te gaan , maar een groot aantal van deze caches liggen er al heel lang en zijn ook al tijden geleden voor het laagst gevonden. Toch even eigenwijs en reden we naar een kustweggetje waar de cache “Het einde” zou liggen. Nou dat was ook het einde …het weggetje naar de kust was smal en hobbelig , maar aan het eind een prachtig gezicht over het water en over een aantal vissersbootjes wat daar in “onderhoud” ligt. De cache zou moeten liggen als magneetje onder een elektrahuisje… De foto laat wel zien dat daar niet veel meer van over was. Dus de volgende DNF ( Did not found) op het lijstje.

We hebben nog wel heel lang gezocht bij de cache “Hole in my live” Geen idee tot we beide nog eens de hint lazen…. en daar stond Title. He He toen viel het kwartje…We moesten dus zoeken naar een Hole.. Die zaten er genoeg in de muur waar we voor stonden. En ja daar lag het kleinood lekker verstopt in een gaatje in de muur.

Na deze heerlijke dag nog even in de avonduren naar Mimose een Italiaans restaurant en daarna verzeilde we bij een grote “attractie”…Waar je natuurlijk niet omheen kan.. daar ga je naar binnen en konden we genieten van een lekker ijsje.


Ontdek meer van Leen's Weblog

Subscribe to get the latest posts to your email.