Was het een dag van bewolking en weinig zon, was het een dag van eerst heerlijk in zee zwemmen, maar daarna stil op het balkon.. In de middag nog een rondje heel voorzichtig even wat lopen. … Maar toen in de avond eerst de uitnodiging bij Jaap en Angelien op het balkon.. De heerlijkste gerechten en lekker bier en wijn.

En zijn we nog even met z’n allen naar het vis restaurant gegaan om daar de heerlijkste gerechten voorgeschoteld te krijgen. En toch is er altijd wel een moment dat het over de politiek moet gaan… Nu begon ik er zelf over omdat ik via de mail een uitnodiging had gekregen van het ministerie van buitenlandse zaken dat ik als Nederlander in het Buitenland toch mag stemmen… Tja duidelijk maar dan ontstaat natuurlijk direct in de groep … De vraag Ja …. maar op wie dan wel.. Je begrijpt daar waren nogal wat verschillende meningen over .. Los van wie welke mening had…

We besloten om na het heerlijke eten toch nog maar even een drankje te gaan drinken bij “BOEM”. Nu zegt dat niemand wat , maar voor ons hier is Boem een begrip. Het is in eerste instantie een restaurant waar je heerlijk kunt eten, maar ook een goede massage plek…

Maar de grap was wel dat we midden in een familie feestje terecht kwamen.

Het jongste kind was vandaag 3 jaar geworden en de hele familie was bij elkaar om dit feestelijk te vieren. Wij kwamen daar met z,n zevenen aan lopen en vroegen kunnen we nog wat drinken… Ja natuurlijk was het antwoord en werden feestelijk betrokken bij de verjaardagspartij.

Gelukkig is onze “Boem” dichtbij …dus met z’n allen nog een klein stukje lopen en allemaal veilig weer thuis.

Ja en dan ben je thuis en denk je…Nu naar bed… Maar over een uurtje begint Barcelona en begint Ajax… Dus toch nog maar even een drankje en wachten op het begin. Sorry voor de Ajax aanhangers…Ik heb het een half uurtje aan kunnen zien en heb toen maar besloten om naar bed te gaan.


Ontdek meer van Leen's Weblog

Subscribe to get the latest posts sent to your email.