Ver weg maar toch dichtbij.

15 december

Vanmorgen pas laat wakker geworden. Was toch zo zot om vannacht naar het voetbal te gaan kijken. Wel een prima wedstrijd maar bij de 2-0 ben ik toch maar gaan slapen. Eerder op de avond lekker een film kunnen kijken via Netflix. Het is mij gelukt om ook hier in Thailand mijn Netflix abb op de TV te krijgen. Zelfs is er een App met de Nederlandse RegioTV. Kan ik hier iedere dag het Zeeuwse nieuws volgen en naar Omroep Zeeland TV te kijken. Het moet niet gekker worden !!

De brandweer kwam vanmorgen weer de plantjes water geven. En de tuinman was druk bezig om het gras te maaien. Op het strand waren ze druk bezig met de voorbereidingen voor een trouwerij. Het strand van Ban Amphur is een geliefd plekje om bij zonsondergang te trouwen. Ik denk dan..waarom hier… En als je er naar vraagt dan is heel veel …. Je kunt hier zulke mooie foto’s maken. Dus jullie weten het nu… Trouwen doe je als je mooie foto’s kunt maken .. ha ha !!

Vanmiddag mijn eerste rondje Golf gelopen. Dat is wel even wat anders als in Goes. Heerlijk achter de Caddy aanlopen en zij geeft de juiste club en vertelt je waar het water ligt en hoe je het beste een bunker kan vermijden. De fairway is daar natuurlijk niet zo mooi glad als in Goes, om maar niet te spreken van de slang die we tegen kwamen… Maar daar werd alleen maar van gezegd door de Caddy… “No dangerrus, No dangerrus” We konden dus opgewekt weer verder. Ik heb het aantal slagen niet geteld, maar het waren er deze keer veel te veel. Op naar de volgende keer !!


Ontdek meer van Leen's Weblog

Subscribe to get the latest posts to your email.

2 reacties

  1. Toos van Nispen

    Lekker genieten Leen.

  2. Andrea Ringelberg

    Heerlijk Leen! Wat een verschil met hier 😁 …… je was net op tijd weg.

© 2024 Leen's Weblog

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑