Ver weg maar toch dichtbij.

Koud

Jullie moeten niet denken dat het in Nederland koud is. Ook hier is het nu al 2 dagen koud. Er staat een straffe zeewind die koude lucht Thailand binnen blaast. Tot ongenoegen van mening Thai liep de temperatuur vandaag terug tot 19 graden. Alle Thai lopen in warme jacks en gisteravond toen we bij een dans optreden van Coote waren was het zelfs niet aangenaam om buiten te zitten. Een van de gasten zei zelfs…”Ik ga naar binnen ik ben steenkoud, en wordt saggerijnig “. Laten we het erop houden dat “koud” maar een relatief begrip is.

Vandaag weer een dagje shoppen en geprobeerd om voor een week boodschappen in te slaan. En daarna nog even met Nico naar de golfbaan om mijn golfset op te halen. Morgen de eerste keer met mijn nieuwe golftas de baan op… Heel spannend. Hopelijk gaat het een stukje beter als eergisteren, toen waren er toch te veel missers.

Bij zo’n dagje shoppen rij je regelmatig op bekende plekjes, plekjes waar je al zoveel jaren regelmatig kwam. Zo ook vandaag toen we op 2nd street reden en ik plotseling voor de plek stond waar ik jaren heb gebowld. Het hele gebouw is weg. !!!

Dus de bowlingclub zal wel een andere bowling nu als vaste plek hebben gekozen… Nu nog proberen uit te vinden waar ze nu zitten.


Ontdek meer van Leen's Weblog

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

3 reacties

 1. Carla

  Ik snap dat 19 graden daar niet echt warm is maar hier zou dat nu heerlijk zijn.

 2. Daisy Bozelie

  oowww al die ijzel hier. maar goed dat u daar was, was niet te doen. maar ik ben er zonder kleerscheuren en botbreuken vanaf gekomen met de hondjes. Al ruim 10 dagen daar en nog niet gebowld, leen toch.

  • admin

   Nee nog geen bowlingbal in mijn handen gehad. De bowling waar ik altijd heen ging is verdwenen. Het hele gebouw is weg. En ik ben nu aan het uitzoeken waar de Bowling club naar toe is vertrokken. Er zijn hier in Pattaya nog drie andere bowlinghuizen.. Ik heb nu een paar mailtjes verstuurd hopelijk weet iemand hier waar nu de bowling league wordt gehouden.

© 2024 Leen's Weblog

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑