Het is maandagochtend en alles is weer rustig op het strand van Ban Amphur. In het weekend is het hier altijd een drukte van jewelste en dit weekend was er ook weer een grote filmploeg bezig met het maken van één of andere reclamespot.

De foto’s zullen jaloers makend zijn voor al die cameramensen in Nederland… Kijk eens hoeveel “hulpjes en assistenten” hier rondlopen rond 1 camera. !!

Vrijdagavond had ik het huis vol met vrienden en hebben een heel leuke avond op en rond het balkon gehad. Prachtige bloemen gehad en het nodige proefmateriaal voor de komende dagen.

Maar overheersend is toch wel het droevige verhaal van de dood van Navalny. Ook hier is er grote ontsteltenis over zijn dood en wordt Poetin ook een hartaanval gewenst…… Al kan je ook bedenken… Hoe kan een man zonder hart een hartaanval krijgen.

Grinnik er maar om, maar het klink mij als een waarheid als een koe in de oren. En dan kom je vanmorgen weer de Russische mannen tegen die je hier al vele weken tegen komt. Heb toch niet niet de moed of de lef om gewoon te vragen.. of te zeggen… Gecondoleerd met het verlies van je vriend Navalny !!!

Het zijn zo van die overpeinzingen die naar boven komen als je hier zo vredig en heerlijk in de zon op je balkon zit en bedenkt dat iedere dag weer een feestje is. Met als hoofdgedachte : Alles mag maar niets moed. !!

Zo was er ook weer een mooi resultaat gistermiddag.. Samen met Peter nog even een rondje op de Navy golfbaan gelopen en alle twee ons persoonlijk record kunnen verbeteren

Zelfs met 3 keer in het water te slaan !! Maar ja deze baan heeft ook op iedere hole wel een sloot of een vijver vol met water !! Nu kosten de ballen hier niet zoveel …dus ook geen man over boord als je een paar ballen kwijt bent. Want een bal hier terug vinden in het water is een unicum. En met al die beesten hier in het hoge gras ook geen echt pretje om daar naar de ballen te gaan zoeken.

Tot slot dan nog maar even een drankje met de Caddy ‘s


Ontdek meer van Leen's Weblog

Subscribe to get the latest posts to your email.