Ver weg maar toch dichtbij.

Verdrietig

Daar zit je dan in Verweggistan en wordt je gebeld met de mededeling dat je beste vriend is overleden. Niemand die je hier kent Manfred en ik kan het ook met niemand delen. Alle avonturen die we de afgelopen 30 jaar hebben mogen meemaken. Voor jou was er altijd tijd in overvloed. Problemen waren uitsluitend uitdagingen. Nee, dat kan niet … bestond bij jou niet. Onze eerste contacten waren in Middelburg waar je bij Schoonen Electro werkte en toen regelmatig klusjes voor Omroep Zeeland kwam doen. Later op de Kruitmolen leerde ik je nog beter kennen. Toen Marco van Fitland vroeg aan mij… Ken je nog iemand ? Ja zei ik toen, maar dat is wel een heel erg goeie, daar zal je veel plezier aan beleven. En dat is ook wel uitgekomen ook. We hebben samen heel veel plezier gehad en ook regelmatig de wereld om ons heen vervloekt. Maar altijd weer het probleem als een uitdaging gezien en natuurlijk ook opgelost.

En dan nu te weten dat je er niet meer bent. Dat je zo plotseling moet overlijden. Dat gouden hart van je….. heeft je toch lelijk  in de steek gelaten.

Ik wens iedereen die Manfred wel heeft gekend heel veel sterkte en gecondoleerd met dit verlies.

Ongeloof overheerst.


Ontdek meer van Leen's Weblog

Subscribe to get the latest posts to your email.

3 reacties

 1. Ineke

  Lieve Leen,

  Gecondolleerd met het verlies van deze dierbare vriend.
  Tja, het is dan wel triest dat je zo ver weg bent. Maar waarom zou je dit met niemand kunnen delen ? Je vrienden daar kennen hem wel niet, maar je kan wel over hem vertellen. Dat zal zeker helpen om je verdriet te verwerken.
  Sterkte !

  Lieve groeten, Ineke en Henk

 2. Jetty de Kock

  Lieve Leen, ik heb 11 maart gereageerd op het overlijden van je beste vriend en zie nu, dat ik weer iets niet goed heb gedaan en mijn deelname niet doorgekomen is. Op zo’n moment reageer je meteen vanuit je hart en ik weet helaas niet meer wat ik heb geschreven, maar die eerste ingeving is een tweede keer veel minder direkt . Dus nu meer vanuit mijn ratio: Sterkte met dit verlies. Ookal ben je verweg, je digitale contact is wel snel, maar de emoties komen toch wat minder direkt.
  Geniet nog maar goed van het heerlijke leven daar, voor je het weet zit je weer in Nederland,( hoewel het leven hier ook niet verkeerd is, hoor, alleen anders) Het voorjaar komt er echt aan! Dikke knuffel!!

 3. Daniëlle

  Lieve Leen wat een vreselijk droevig nieuws en zeker als je in Thailand bent en het met bijna niemand kan delen maar
  je vrienden daar zullen er vast voor je zijn.
  Heel veel sterkte met het verlies van je dierbare vriend.
  Veel liefs geniet ze nog en we zien je gauw weer in Kloetinge

© 2024 Leen's Weblog

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑