Je maakt altijd wel wat mee, iedere dag …denk je… is gelijk aan de vorige … maar niets van dat alles. Zelfs het mooie zwembad in de tuin is van kleur veranderd. Waarschijnlijk door het aanhoudende te warme weer is de algengroei veel meer toegenomen en nu kleurt het zwembad helemaal groen. Met man en macht wordt nu geprobeerd om de algen weer te verwijderen … maar ja dat zal nog wel een paar dagen duren. Ook is er weer een groete filmploeg gearriveerd en wordt er langs ons wandelweggetje een compleet dorp van bamboe stokken en triplex platen opgebouwd. Dat zal de komende dagen dus weer een drukte van belang worden.

Op de golfbaan was het ook weer echt golfen… Prima slagen en evenzovele “waterballen”. De Caddy heeft dan de leuke tekst : “By By Ball” ha ha . Dus maar weer een bal uit de voorraad en “vrolijk” opnieuw slaan… met een strafslag extra op je scoresheet.

We zagen ook weer de nodige “beestjes” … De hond zorgde er voor dat de varaan net het water in kon duiken voordat ik de knop kon indrukken. De Gecko bleef wat langer stil zitten .


Ontdek meer van Leen's Weblog

Subscribe to get the latest posts to your email.