Zo lijkt het … alles weer gewoon… De feestdagen en jaarwisseling voorbij en nog steeds schijnt hier de zon volop en gaat hij ook weer vergezeld met prachtige kleuren de zee in.

Vanmorgen “gewoon” weer met Piet onze dagelijkse wandeling… echter er dreef zoveel rotzooi langs de kustlijn dat we maar besloten om een duik in het zwembad te nemen in plaats van lekker in de zee. Na de koffie en ontbijt verschenen de monteurs om een begin te maken met het herstel van de wastafel afvoer… Ben heel benieuwd.. De huidige stand van zaken …. zo rond de middag … ziet er nog niet al te fraai uit. Toen ze vanmorgen met een drilboor begonnen om een nieuw gat in de muur te maken ben ik maar op de fiets gestapt en heb heerlijk bij de massage een uur op de bank gelegen. Nu dus nog even afwachten hoe het er vanavond uit ziet… Ik ga straks weer een stukje fietsen , want in die herrie te blijven zitten heeft ook geen zin.

Zoals het in Nederland ook redelijk warm is… Zo is het hier de laatste dagen ook echt warm. Rond het middaguur gaat de temperatuur in de schaduw de 33 graden voorbij. En is het in de avond als de zon al lang onder is nog ruim boven de 27 graden. Gisteren waren we al heel vroeg op de golfbaan maar de laatste holes zo rond de klok van 10 uur waren mij toch net te veel. ook al drink je voldoende.. je kunt je shirt uitwringen en je blijft transpireren. Duidelijk aan mijn score kaartje te zien dat ik ook qua golf prestatie echt instortte.

heel gewoon ? blijven oefenen


Ontdek meer van Leen's Weblog

Subscribe to get the latest posts to your email.