Soms ontmoet je mensen waar je bij denkt… Daar kan je een hele dag een prettig gesprek mee hebben… Gisteren ontmoette ik een Amerikaanse dame ( een vriendin van Loran.. Loran… hebben Jeannette en ik al jaren geleden ontmoet en al die tijd als we in Thailand kwamen dan ontmoetten we elkaar weer.) Oke… Maar de vriendin van Loran was een echte Amerikaanse dame die hier in Thailand als Journaliste werkt en een eigen website erop na houd om al haar stukken en verhalen de wereld in te sturen. Zoals de titel al doet geloven… Er bleek maar één persoon alle feiten te kennen en al onze waarheden waren allemaal gebaseerd op onjuistheden. Een voorbeeld …. De russische verliezen in Oekraïne zijn niet meer dan ongeveer 1000 soldaten. Alle andere verhalen over enorme verliezen zijn allemaal niet waar. En dat wordt dan ge.. fackt door publicaties er bij te halen waar dat allemaal in staat. Mijn vraag is dan… Waarom moet ik wel die publicaties geloven en niet wat er in de Nederlandse kranten wordt geschreven ???… Het antwoord is dan heel simpel… De Nederlandse kranten gebruiken de verkeerde bronnen , dat zijn allemaal leugens. …. Tja … Dan weten jullie dat nu ook !!!

Zelfs de opstand in het capitool is niet door Trump aan de gang gebracht… Dat is veroorzaakt door de politie zelf. Als die gewoon direct met een aantal paarden op de stoepen voor het capitool had gaan staan …. Dan had er niemand naar binnen gekomen. Maar de politie heeft niets gedaan … Dus die is zelf schuldig aan de chaos. … Ja… en dat lees je nergens…Nee alleen Trump die wordt er nu van beschuldigd. …. Klopt helemaal niets van dus… Kijk dat zijn de feiten !!!

We zijn heerlijk ‘s avonds met elkaar gaan eten en hebben om andere verhalen ruimschoots gelachen.

Veel plezier in de wereld van de naakte waarheid.

Als je zon dan zo langzaam ziet verdwijnen dan kan je alleen maar denken… Morgen weer een mooie dag en wees lief voor elkaar. En kijk ik naar mijn eigen kleine kerstboompje in de kamer.


Ontdek meer van Leen's Weblog

Subscribe to get the latest posts to your email.