Ver weg maar toch dichtbij.

Dansen

Ieder jaar is er wel één of meerdere dansavonden in de Sandbar in Jomtien. Gisteravond was er weer een geweldige dansavond met een prima Jazz orkest.

De onderstaande foto’s laten een beeld zien hoe de avond vorderde en ik hoop dat duidelijk te zien is dat het er erg gezellig was. Je bent daar dan met een grote groep Nederlanders en een overgroot gezelschap andere “Farangs” Meestal zijn dit soort avonden toch net weer even te duur voor de gewone Thaise mensen. En zeker nu een avond met een lopend buffet en gratis wijn is voor heel veel Thai een hoop geld om in één avond uit te geven.

Je begrijpt dat dit soort avonden een geweldige test is om je deodorant uit te testen en een volkomen verbod op synthetische kleding. Vanmorgen even op de weegschaal… Je gelooft het bijna niet maar bijna een hele kilo eraf ondanks de toch ruim gevulde glazen wijn.

Maar misschien kwam dit ook wel door eerst in de vroege morgen samen met Peter nog even ruim ander half uur in de zon op de golfbaan gelopen. Ook daar drink je zomaar 2 liter water weg zonder dat je ook maar enige aandrang krijgt om te moeten plassen. Na zo’n tochtje golfbaan verlang je naar een lekkere koude douche en weer schone Katoenen kleding.


Ontdek meer van Leen's Weblog

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

1 reactie

  1. Evelien

    geweldig te lezen en te zien aan de foto’s. geniet je volop .
    zo blij mee .❤️

© 2024 Leen's Weblog

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑