Ver weg maar toch dichtbij.

contrast !

Zo maak je onderstaande foto…..

En lees je in de PZC over de naderende storm en code oranje voor Zeeland.

Ook krijg ik iedere week de verslagen van de Goese Golf en alle nare verhalen over gesloten banen en wintergreens, geen buggy toegestaan … ga zo maar door.

En dan hier loop je over de prachtigste groene fareway en hobbelt je bal nog minstens 30 á 40 meter door vanwege de keiharde ondergrond. En als je dan toch nog wat te “klagen” hebt dan is dat de temperatuur. Zo’n rondje golfbaan dat vraagt toch minstens een paar liter water en als we op de Navy spelen een verplichte stop bij hole 7. Daar hebben ze in de koelkast een lekker drankje staan…

Geen idee of ze dat ook in Nederland verkopen… Maar hartstikke lekker en … prima koffie !!

Zo nu weer naar mijn favoriete plekje op het strand en in mijn beste Thai proberen om Soesie Kung te bestellen ,,,, met een Chang natuurlijk, nou ja Leo mag ook.


Ontdek meer van Leen's Weblog

Subscribe to get the latest posts to your email.

1 reactie

  1. Jetty de Kock

    Oh Leen, wat ben je iedere keer toch weer in een benijdenswaardige positie! Ik blijf het niet herhalen, maar het is wel zo! En hier zijn er steeds maar mensen in de lappenmand.
    Gelukkig hebben ook wij wat gezellige feestjes in het vooruitzicht en daar teren we dan maar op.
    Zoals ook op onze dagelijkse happy hour om 5 uur met nog steeds een gezellig open haardje aan.
    Daar doen wij het dus maar mee en genieten , net zoals jij, toch altijd weer heerlijk van dat goddelijke glaasje wijn. Cheers!!

© 2024 Leen's Weblog

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑