De afgelopen dagen was weer een tombola van gebeurtenissen. Het begon met het afscheid van Mia en op de dag dat ze vertrok naar Nederland was ze ook nog jarig. 84 jaar is Mia geworden. De avond voor vertrek toch nog even een kleine traktatie en de felicitaties. Naast Mia op de foto zit Kitty en die was gisteren jarig. Ze heeft de geweldige leeftijd van 88 jaar bereikt en golft nog iedere week als een jonge dame.

Afgelopen woensdag was het voor het eerst in de afgelopen 4 maanden dat ik hier nu ben een “regendag”. En was dat ook direct te merken aan de kleur van het zwembad. De algjes groeien prima met zo’n regenbui. Maar vandaag ziet het zwembad er weer helemaal blauw uit.

Aan het eind van de middag werd het weer droog en konden we in de avond nog genieten van een uitstapje naar een “rocklobster” restaurant . De moeite waard en overheerlijk.

Gisteravond was het verjaardagsfeestje van Kitty. Voor velen van ons ergens in de middle off nowhere. Maar een geweldig restaurant wat gerund wordt door een Belg.. Zelf zoals hij benoemde een Belg uit Limburg. Een fantastische avond vol gezelligheid en heerlijk eten en drinken. En laat in de avond weer terug met de taxi.

Vandaag maar weer eens een rustig golfdagje van maken en zoals iedere keer weer … proberen om het aantal slagen weer wat lager te krijgen over het rondje wat we vandaag gaan lopen.


Ontdek meer van Leen's Weblog

Subscribe to get the latest posts to your email.