Het lijkt erop dat ik de laatste dagen weinig lust heb om nog wat te schrijven. Niet dat er niets gebeurt, maar gewoon geen zin om “pen en papier” te pakken en wat van me af te schrijven. Heb ik alles al opgeschreven ? Nee denk het niet, maar er is toch iets veranderd de laatste week, bedenk ik me. De titel zegt het al…. Je bent onwillekeurig toch al bezig met aftellen. Vanmorgen ging ik boodschappen doen en toen merkte ik al heel snel dat ik me bedacht… Wat heb ik nog voor de komende 14 dagen… en wat moet ik nog noodzakelijk aanschaffen.

In één keer is het verblijf hier anders, en bedenk ik me dat het nog maar 14 dagen duurt en is de ogenschijnlijk lange periode van ongedwongenheid, niets moet-alles mag, weer voorbij.

De komende dagen nog maar extra genieten van de weelderige warmte , de ochtend loopjes met Piet en de heerlijke duik iedere morgen in de Thaise zee. En natuurlijk niet te vergeten de dagen op de golfbaan. Dat zal in Goes wel heel anders worden. Hier sla je vanaf de tee 100 tot 120 meter en vind je de bal terug op meer dan 170 meter waar hij eindelijk stil ligt. De grond is hier keihard en de bal stuitert vele meters naar voren door. Een par4 met 2 slagen op de green is hier niet zo’n kunst… Maar ja dan komt het !! De greens zijn hier ook razend snel en twee of drie keer putten is voor mij hier heel normaal…. ( Maar niet goed natuurlijk!! )


Ontdek meer van Leen's Weblog

Subscribe to get the latest posts to your email.