Ver weg maar toch dichtbij.

Routine of gewoon druk?

De afgelopen dagen ondek je dat je steeds maar weer ergens mee bezig bent. S’morgens de dagelijkse wandeling over de boulevard, zwemmen en dan een lekker bakje koffie zetten, ontbijten, douchen…Tja en dan is de ochtend al weer voorbij. Eergisteren geprobeerd om de KPN iTV app bij Coote en Piet aan de praat te krijgen en s’middags heerlijk met G en N naar de Eastern Star Golf course geweest.

Dat is een golfbaan helemaal omringt door palmbomen.
Na terug keer in Ban Amphur nog even in Lake House restaurant genieten van de zonsondergang…Natuurlijk met een lekker hapje en drankje.

Gisteren weer ens op het strand geweest..Hoe jammer ook voor de Thai… Het blijft heel erg rustig hier in Ban Amphur. Terwijl normaal de maand december een hoogtepunt in het aantal toeristen zou moeten zijn.. Maar nu dit jaar wel heel erg weinig.

Ook in de compound bij het zwembad zie je maar weinig mensen, terwijl juist in deze tijd het altijd vol is met gasten en bewoners. Morgen de brandweer op bezoek en als ik terug denk aan de vorige jaren dat deze oefening was….Wordt het weer lachen.


Ontdek meer van Leen's Weblog

Subscribe to get the latest posts to your email.

1 reactie

  1. Jetty de Kock

    Lieve Leen, wat fijn, dat er zoveel leuke dingen zijn om je dagen mee te vullien!
    Ik vond het geweldig bijna in levende lijve met je gesproken te hebben en de sihtseeing in je flat gezien te hebben. Dan is het echt verweg en toch zo dichtbij! nu ik dit schrijf, is het bij ons 11.30 en bij jullie 17.00u en zit je vast al aan de kerstborrel met de anderen. Proost!! En goede kerstdagen toegewenst door Dries en mij

© 2024 Leen's Weblog

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑