Ver weg maar toch dichtbij.

Kerstfeest

Voor iedereen natuurlijk een heel gezellig kerstfeest en de allerbeste wensen voor het nieuwe jaar.

Een heel gek idee blijft, dat terwijl ik dit schrijf jullie nog diep in slaap zijn en hier de ochtend al weer voorbij is. We ons hier gaan opmaken voor het kerstdiner en jullie nog niet eens het ontbijt hebben weggewerkt.

Wij gaan straks naar het Poseidon hotel in Jomteen. Hebben daar een tafeltje besproken om het kerstdiner te komen opeten. Dat blijft natuurlijk een gek idee om straks lekker buiten op het terras kijkend naar de ondergaande zon met een temperatuur van zo rond de 30 graden te beginnen aan je kerstdiner.

Gisteravond zijn we naar een BBQ restaurant gereden in Baan Saree. Dat is een klein dorpje hier ongeveer 5 kilometer vandaan. Iedere vrijdag en zaterdag staat daar een enorme BBQ en wordt er door alle gasten ( veelal expats ) heel veel vlees gegeten.

Yja… de titel was wel: Kerstfeest….. Maar heb toch sterk het idee dat dit verhaal alleen maar over eten is gegaan… Volgende keer beter.

Lieve groetjes en heel fijne feestdagen.


Ontdek meer van Leen's Weblog

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

6 reacties

 1. Ellen Vermeulen

  hoi Leen, net ontbijt op, cv aan, vanmiddag kerstborrel in de Wereldwinkel waar ik vrijwilligers werk doe. leuk om je blogg te lezen. Hoop dat je een leuke kerst hebt en alvast een mooi 2023
  liefs Ellen

 2. Toos van Nispen

  Fijne feestdagen Leen.

 3. Andrea Ringelberg

  Nou Leen, wat een heerlijk kerstdiner, leuk om te lezen! Wij lopen een beetje achter op jou. Zometeen ga ik de stoofpeertjes voor morgen opzetten en de rollade aanbraden…..
  Een witte kerst zal het hier niet worden ❄️😁
  Heel leuk om je weblog te lezen. Fijne dagen!

 4. Jetty de Kock

  LIeve Leen,
  wat leuk om jou in levende lijve gesproken te hebben en je sightseeing door je appartenemt gevolgd te hebben. Dan is het echt: verweg en toch dichtbij!
  OP dit moment is het hier 11.30u en bij jou 17.30u. Dan zit je wrs. al uitgebreid aan de kerstborrel met meerderen. Goede kerstdagen toegewenst door Dries en mij en we spreken elkaar binnenkort weer!! Liefs Jetty

 5. Ingrid van den Broek

  Hoi Lieve Leen, Heerlijk om in je weblog te snuffelen. Zo te zien vermaak je je prima! We wensen je een heel smakelijk kerstfeest toe (ha, ha). Ook voor het nieuwe jaar veel gezondheid gewenst. Lieve groet uit Soest van Ingrid en Theo

 6. Anko Achterhof

  Het doet mij goed te lezen dat je het naar je zin hebt. Tenminste dat concludeer ik.
  Fijne en gezellige feestdagen.
  Je kerstverlichting thuis in Kloetinge brandt ‘s avonds prachtig!

© 2024 Leen's Weblog

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑