Putaluang is de NAVY Golf course en beslaat een enorm complex. Er zijn wel 4 x 9 holes banen op aangelegd en alle banen hebben hun eigen karakter en moeilijkheid graad.

Wij hebben het westelijke en oostelijke gedeelte van de golfbaan gelopen en dat is werkelijk schitterend aangelegd. De richting bordjes zijn heel simpel.. Je gaat nu naar : EAST, SOUTH, WEST of NORTH. En natuurlijk heel veel waterpartijen … Dus ook weer een aantal ballen kwijt geraakt !!!

Daar komt nog bij dat je soms heel goed moet opletten waar je bal naar toe vliegt, als dat aan de rand van de farway gebeurt dan moet je soms haast maken om je bal nog terug te krijgen. Regelmatig zie je aan de rand van de farway … wat ook de bosrand is.. een stel apen rond springen die het leuk vinden om met je bal ervan door te gaan.

Tja… En dan zit je dit te schrijven op het balkon, de thermometer in de schaduw geeft nu zo rond het middaguur 34 graden aan. De ventilator geeft een lekker koel briesje en de verwachtingen voor de komende dagen zijn stabiel en zonnig.

Lees je in de PZC van vanmorgen dat er weer sneeuw in de lucht hangt en dat het in de avonduren nog wel kan gaan vriezen. Dat versterkt bij mij toch wel de gedachte om nog maar een paar weekjes hier rond te blijven hangen…


Ontdek meer van Leen's Weblog

Subscribe to get the latest posts sent to your email.