Dat was vandaag een dagje “balkon” . En dat voelt niet zo goed. Na een paar uur ben je het toch wel zat en ga je voor het eerst deze reis merken dat je eigenlijk je een beetje verveelt. Eerst in de ochtend nog de dames binnen om het huis schoon te maken, en dan vlucht ik meestal naar boven om dan samen met Coote en Piet een bakje koffie te drinken. Maar daarna als de dames klaar zijn en het appartement weer spik en span is…dan is het weer gewoon zitten op het balkon , lekker in het zonnetje!!…. nee nee …dat is veel te heet. Vanmiddag was het op het balkon in de zon boven de 40 graden. Dat is ook voor mij veel te warm. Dus in de schaduw wat zitten lezen en op de achtergrond Radio2 aan en dan je realiseren dat het in Nederland nog maar heel vroeg in de ochtend is en er ieder half uur File meldingen langs komen. Bijna surrealistisch de gedachte… Maar ja dat is het gekke van tijdsverschil. Aan het eind van de middag toch nog maar even richting strand gelopen… Nou ja lopen.. Heel langzaam gaat prima en zonder pijn… Maar gelukkig is mijn favoriete strandtentje nog geen 50 meter lopen… En daar echte jumbo’s gegeten… Als bewijs hier het fotootje..

Daar kan onze mossel niet aan tippen… Daarna nog even genieten van onze zon die zoals iedere dag weer een voorstelling geeft van …Het langzaam maar zeker wegzakken in de zee.

Nu nog maar even kijken of de Firma Delta al bezig is om mijn internet verbinding weer in orde te maken.

Ik begrijp dat Delta hier ook niet aan kan doen… Maar afgelopen woensdag werd mijn internet verbinding verbroken en hoorde ik van de buurman dat er mensen van de KPN bezig waren om ook voor KPN een glasvezel in de straat in te graven… Welk een verspilling… Maar ja daar mag je natuurklijk niets over zeggen. In ieder geval vanaf dat moment had ik thuis geen internet meer en was alles onbereikbaar… Let wel… Tot nu nog steeds geen internet en telefoon en dus ook geen televisie.. Want ja als je een abbonement via glasvezel hebt dan loopt ook alles over dat ene draadje. Dan mag ik blij zijn dat ik nu niet thuis ben en de verbinding alleen maar nodig heb voor de automatisering en het kunnen inloggen op mijn eigen server. Op dit moment niet echt belangrijk… Maar ja nu bijna een week geen internet dat duurt toch wel heel erg lang. Ben heel erg benieuwd wanneer ik weer kan inloggen en alles weer kan regelen.

…… Wordt verv….


Ontdek meer van Leen's Weblog

Subscribe to get the latest posts sent to your email.